Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Kormányzati tartalom
Belépés a kormányzati tartalomra
A tartalom eléréséhez kérjük adja meg a felhasználó nevét és a hozzá tartozó jelszavát!


Kormányzati hozzáférés igénylés
Tisztelt Partnerünk!

Kormányzati és rendvédelmi tartalmunk kizárólag csak a honvédelmi és rendfenntartó szervezetek munkatársai és azon szervezetek számára érhetőek el, amelyek a rendőrségi törvényben meghatározott fegyverzeti és felszerelési anyagok használatára jogosultak! Amennyiben ön igazoltan jogosult az ilyen információk és szakmai anyagok megtekintésére kérjük ezt az igénylő kitöltésével jelezze felénk!

Kérjük vegye figyelembe, hogy a hozzáférés 60 nap elteltével biztonsági okokból inaktiválódik!
Amennyiben ön a hozzáférését az aktív időszak elteltével is fent szeretné tartani, továbbá jogosultsága továbbra is fennáll kérjük egy E-mail -ben történő megerősítéssel jelezze ezt cégünknek!

Kérjük vegye figyelembe, hogy hozzáférés igénylését csak is kizárólag kormányzati e-mail címről tudunk elfogadni!
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).