Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Vásárlási információk

A tactical.hu weboldal használatának feltételei 

Jelen weboldal felhasználói kijelentik, hogy egyetértenek és megértették a Tactical Kft. Általános Szerződési feltételeit a  weboldal használatáért. Az oldal valamennyi kép-, szöveges és hangfájlja valamint az animációk, videók stb. kivonatos vagy bármilyen más alkotóelemei szerzői jogi védelem alatt állnak. Kivonatok másolása, tárolása és további feldolgozása csupán magáncélra engedélyezettek. Iparszerű használatuk nyomatékos írásbeli engedély alapján történhet.

A megadott árak bruttó árak, tartalmazzák a forgalmi adót, azonban a szállítási költségeket nem!

Az ügyfél elfogadja, hogy a kijelölt listákon, hírleveleken keresztül érkező adatok vállalaton belüli piackutatási és marketing célokra összesíthetők, feldolgozhatók, tárolhatók és használhatók.

A Tactical Kft. fenntartja magának a jogot, hogy adott esetben kizárjon bizonyos személyeket a tactical.hu weboldal használatából valamint a szállítás teljesítése alól, amennyiben erre alapos oka van.

Az olyan esetlegesen jogellenes cselekményekért vagy információkért, amelyek a jelen oldalon megadott, a World Wide Web más oldalaira irányító elektronikus utalások által történnek, valamint az olyan tartalmakért, amelyeket a kapcsolattartás során különböző személyek vittek fel fórumainkra, a Tactical Kft csak akkor vállal felelősséget, ha arról ténylegesen tudomása volt, és ha nem cselekedett azonnal annak érdekében, hogy az információkat eltávolítsák, vagy az azokhoz történő hozzáférést nem zárták le.A diszkriminatív, megbotránkoztató, morálisan elítélendő vagy jogellenes tartalmakat a web-rendszergazda távolíthatja el.

A weboldalon szereplő  árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. az árak és a készletek tájékoztató jellegűek, nyilvános ajánlattételnek nem nyilvánulnak”.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!


Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).