Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Tactical Kft

                    A Tactical Kft 2004.-ben alakult, elsősorban a rendvédelmi szektor haditechnikai, valamint ruházati és kiegészítő felszereléseinek forgalmazásra. Vásárlóink körébe tartoznak a privát védelmi szakma tagjai is, hiszen árban és minőségben a számításaikat nálunk megtalálják.  Minőségi termékeink hátterében olyan nagy nemzetközi cégek állnak, mint a Párizsi székhelyű, GK PROFESSIONAL, a Spanyol OMBU a vezető technológiával készült LEDWAVE termékekkel, a Prágai DASTA mely a világ több hadseregét és speciális egységét látja el termékeivel. Az USA rendvédelmi és katonai erőit ellátó gyártók is megtalálhatók cégünk partnerei között. A BLACKHAWK! professzionális ruházatának és felszereléseinek magyarországi kizárólagos forgalmazója a cégünk.A DAMASCUS PROTECTIVE GEAR védőfelszereléseivel, a világ bármely profi fegyveres szervezeténél lehet találkozni, most már a TACTICAL Kft-n keresztül Magyarországon is elérhető. A szintén amerikai Security Equipments Corp. SABRE termékei a világ vezető kémiai kényszerítő eszköze, melyet Magyarországon szintén a TACTICAL képvisel. Lövedék - és repeszálló felszerelések, illetve speciális testvédő és izzadságelvezető felszerelések területén a Német MEHLER Law Enforcement cég termékeit képviseljük.


A Dinamikus lövészsportot űzők részére - a GHOST Holsters/ AMADINI magyarországi képviselőjeként - a legjobb minőségű felszereléseket, kiegészítőket tudjuk ajánlani.A tulajdonosok hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek  rendvédelmi, biztonsági és dinamikus lövészsport területen.

Györfi Imre sok éves rendvédelmi, valamint több éves speciális afrikai és közel-keleti személyvédelmi tapasztalattal rendelkezik.

  
Györfi Tamás vezetője volt a 2002-ben IBSSA testőr demonstrációs világbajnokságon győztes csapatnak, aktív IPSC versenyző. 

Megalakulásunk óta visszatérő ügyfeleink száma dinamikusan nő. Rendszeres megrendelőink NAV, Rendőrség, Terror Elhárítási Központ, Magyar Honvédség, nemzetbiztonsági szolgálatok és nagyobb biztonsági cégek Magyarországról és Romániából. Ázsiában, Afrikában és Közel- Keleten tevékenykedő ENSZ tisztségviselők és privát biztonsági szervezetek is partnereink közzé tartoznak.


Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).