Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Szállítási információk

Csomagolási költséget nem számítunk fel, viszont a szállítási költség a megrendelőt terheli. A megrendelt termékeket a DPD futárszolgálat szállítja házhoz Magyarország területén, külföldi csomag rendelése esetén a megrendeléskor jelezzük mely futárszolgálat fogja kézbesíteni a csomagot. A csomagok házhoz szállítása munkanapokon 8.00-20.00 között történik. Magyarországi kézbesítési cím esetén, a megjegyzés rovatban a kézbesítés zökkenőmentessége érdekében délelőtti vagy délutáni szállítási intervallumot lehet meghatározni.


Szállítási díjak: 

Belföld:
Normál szállítás (2-4 munkanap)
- Előre utalás esetén 1000, Ft / csomag (bruttó érték) 
- Utánvét esetén       1.800 Ft /  csomag (bruttó érték) 
30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Külföld:
- Transzferidő és transzferdíj egyedileg kerül meghatározásra. Rendelni e-mailben az info(kukac) tactical.hu email címen lehet.


Személyes átvételi lehetőség: 

TACTICAL Kft
4024 DEBRECEN, Haláp utca 2.

Telefon: +36 52 342 355
Hétfőtől - Péntekig 9:00 - 18:00- ig
              Szombat: 9:00 - 13:00 -igSzállítási idők: 


A megrendeléseket 3-5 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni. Amennyiben a megrendelt termékből készlethiány áll fenn, úgy a szállítási idő hosszabbodhat. Ilyen esetben ezt e-mail-ben, vagy telefonon a lehető leghamarabb tájékoztatjuk a Megrendelőt a csomag érkezésének várható időpontjáról. Amennyiben a megrendelt termék készleten van, azt már másnap tudjuk szállítani, ill. a rendelés napján nyitvatartási időben személyesen átvehető.Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).