Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres

Redtronic LP FX külső fényhíd

Csak előrendelésre
Gyártó: Redtronic
Termékkód: RDLPFX
Garancia: 60 hónap
A termék áráról kérjük érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!
Rendelés leadáshoz kérjük irásos megrendelését az info@tactical.hu email címre
Termék leírás

A Redtronic LP FX külső fényhíd különböző típusban kapható mely alacsony profilú, ennek köszönhetően minimalizálja a szélzajt és a fogyasztásnövekedést, a LED lencsék kialakításának eredménye, hogy a fényjelzés 180°-ban egyenletesen látszik. A gyártó vállalja bármilyen színkombináció, vagy egyedi igények kivitelezését, legyen az terelőfény vagy sikátorlámpa. Rendelhető kék, piros, borostyán sárga, fehér és zöld színekben vagy multicolor ledekkel. Külön vezérlő egység nélkül változtatható a fényjelzés üteme. A felhasznált lencsék, műanyagok, polikarbonátok UV álló alapanyagból készülnek. A felfogatása lehet mágneses mely a DEKRA teszt alapján 235km/h sebességig biztonságos, tapadókorongos, tetősínre rögzíthető, átmenőfuratos és univerzális ajtóperem befogatásos. Szabványok: ECE R65, EMC, IP57, IP64, hosszúsága 300-2080 mm, szélessége 300 mm, magassága 56 mm.

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).