Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres

Real Avid AK47 fegyver tisztító matrac

Készleten
Gyártó: Real Avid
Termékkód: AVAK47SM
7 300 Ft
( 5 748 Ft + 27% ÁFA)
Megveszem
db
Megveszem
Termék leírás

A Real Avid AK47 fegyver tisztító matrac segítségével a fegyver szétszerelése, tisztítása, olajozása és összeszerelése gyorsabbá és kényelmesebbé válik. A matrac védi a fegyver felület kezelését és az asztal felületét is amin dolgozunk. Anyagának köszönhetően olaj lepergető tulajdonsággal bír. A szét és össze szerelést megkönnyíti a matracra nyomtatott szerelési útmutató. Szélső részén alkatrész tároló tálca található melybe könnyen elhelyezhetjük az apró kiszerelt alkatrészeket. Egyik tároló tálcája mágneses.

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).