Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres

Miltec Mission kisméretű hátizsák

Készleten
Gyártó: Miltec
Termékkód: 14046002
16 600 Ft
( 13 071 Ft + 27% ÁFA)
Megveszem
db
Megveszem
Termék leírás

A Miltec Mission kisméretű hátizsák lézer vágott első és oldalsó felülettel rendelkezik melyre könnyen rögzíthető kiegészítő zseb. Zsebei kétirányú cipzárral zárhatóak, fő rekesze hálós zsebeket és ivózsák elhelyezésére szolgáló rekeszt tartalmaz. Hát felőli oldala és vállpántjai párnázottak a maximális komfortérzet céljából, felső részén paracord fogantyú foglal helyet. Anyaga 100% poliészter, térfogata 20 liter, méretei: 31x26x44 cm. Súlya 1100 gramm.

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).