Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres

MFH Ranger moduláris taktikai mellény

Nincs készleten, rendelhető
Gyártó: MFH
Termékkód: 04583
27 000 Ft
( 21 260 Ft + 27% ÁFA)
Megveszem
db
Megveszem
Termék leírás

Az MFH Ranger moduláris taktikai mellény integrált hidratáló rendszerrel ellátott, kettő pár tár tartó zsebbel szerelt, hidratáló rendszere levehető. Állítható magasság a váll részeken, előre kialakított zsebek elől és hátul a protektoroknak. Molle rendszerű zsebek melynek köszönhetően levehető az összes zseb. A mellény belső részén három hálós zseb található. Anyaga 100% poliészter.

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).