Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres

Leatherman Z-REX multiszerszám

Csak előrendelésre
Gyártó: Leatherman
Termékkód: LE831648
Garancia: 300 hónap
12 990 Ft
( 10 228 Ft + 27% ÁFA)
Rendelés leadáshoz kérjük irásos megrendelését az info@tactical.hu email címre
Termék leírás

A Leatherman Z_REX multiszerszámon kívül vannak más üvegtörő és övelvágó eszközök a piacon viszont a Z-Rex az egyetlen, amely ezeket a funkciókat egyesíti továbbá hasznos kiegészítőkkel is tartalmaz. A Z-Rex ergonomikus markolata nemcsak kényelmes, de hex bit foglalatot és oxigén palack nyitásához szükséges kulcsot is magába foglalja. 1/4 inch méretű, Hex Bit foglalattal szerelt, övelvágó pengével ellátott mely két élő és cserélhető. Karbid üvegtörő és oxigén palack kulcs is található a multiszerszámon. Alumínium markolat és MOLLE tok jellemzi a szerszámot. Összecsukva 16,7 cm nagyságú, súlya 47 gramm. 25 év garancia a multiszerszámra.

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).