Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres

Drone n Base 2.0 drón és bázis játékszett

Készleten
Gyártó: Drone n Base
Termékkód: DNB2
46 990 Ft
( 37 000 Ft + 27% ÁFA)
Megveszem
db
Megveszem
Termék leírás

Indíts egy otthoni drón versenyt vagy alakítsd át a nappalidat egy csatatérré! A Drone n Base egy mini drón játék mellyel több tucat játék játszható többek közt lézersugarakkal, robbanásokkal és fagyasztással. A drónnal szuper könnyű a repülés és rendkívül ellenálló az ütésekkel és esésekkel szemben. Tapasztald meg a drón versenyeket melyeket élvezetesebbé tehetsz a power upok elhelyezésével. A versenyeken elért eredményeidért krediteket kapsz melyeket speciális trükkökre és fejlesztésekre költhetsz. Töltsd le a drónhoz való alkalmazást Android vagy IOS készülékedre és vesd bele magad a kalandokba!
A csomag tartalma:
1XDrón
1XBázis
2XAkkumulátor
1XPropeller védők
1XUSB kábel
1XKezelési útmutató
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).