Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres

Blackhawk! Urban Assault taktikai mellény

Csak előrendelésre
Gyártó: Blackhawk!
Termékkód: 33UA00__
Garancia: 12 hónap
46 000 Ft
( 36 220 Ft + 27% ÁFA)
Rendelés leadáshoz kérjük irásos megrendelését az info@tactical.hu email címre
Termék leírás

A Blackhawk Urban Assault taktikai mellény nagy teherbírású nylon hálót tartalmaz a maximális szellőzés érdekében. Állítható a mellény hossza és a kerülete is. Oldalsó csat és a web-style heveder beállítással rendelkezik, robosztus mentő fogantyúval szerelt. Vállnál D-gyűrűk találhatóak a kiegészítők alkalmazásához. Nagy teherbírású heveder a hátsó részen a STRIKE rendszer rögzítésére. Négy db dupla M16/M4 tártartóval és három db pisztoly tártartóval.


Termék változatok
Blackhawk! D.O.A.V. Assault taktikai mellény
Csak előrendelésre
Cikkszám: 30DV00__

55 000 Ft
Rendelés leadáshoz kérjük irásos megrendelését az info@tactical.hu email címre
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).