Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres

Blackhawk Legacy L-6V taktikai lámpa

Csak előrendelésre
Gyártó: Blackhawk!
Termékkód: 75FL027BK
Garancia: 0 hónap
39 000 Ft
( 30 709 Ft + 27% ÁFA)
Rendelés leadáshoz kérjük irásos megrendelését az info@tactical.hu email címre
Termék leírás

A Blackhawk Legacy L-6V profi taktikai lámpa. Alumínium testtel rendelkezik mely eloxált kivitelű, ötvözi a strapabíróságot a a nagy fényerővel. A különböző funkciók között a forgó funkcióválasztó gombbal lehet választani, így megkönnyítve a kívánt beállítás elérését. Edzett üveg lencsével rendelkezik, nagyobb és kisebb teljesítményű opció, stroboszkóp funkció. Maximális teljesítménye 570 lumen. Maximális fényerőn 120 perc üzem idő. 2db 3V-os elemmel működik melyet a csomag tartalmazza.

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).