Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres

Blackhawk! Float Vest II taktikai mellény

Csak előrendelésre
Gyártó: Blackhawk!
Termékkód: 30TFV2__
Garancia: 12 hónap
55 000 Ft
( 43 307 Ft + 27% ÁFA)
Rendelés leadáshoz kérjük irásos megrendelését az info@tactical.hu email címre
Termék leírás

A Blackhawk Float Vest II taktikai mellény az Egyesült Államok parti őrség által jóváhagyott mellénye. Nagy teherbírású 1000 finomságú nylonból készül, állítható a hossza és a kerülete, nagy teherbírású mentőfogantyúval ellátott. Csatos gyors felvétel és levétel, HawkTex ™ borítás a jobb vállnál. Belső zsebbel ellátott mely a BLACKHAWK! víztartálynak lett kialakítva. D-gyűrűk a vállrésznél, nagy teherbírású hevederek STRIKE rendszer rögzítéséhez. Tártartók állítható fülekkel, két nagy belső térképzseb, bal elől két tripla M16/M4 tártartó, Strobe vagy iránytű tartó tépőzáras fedéllel, jobb elől orvosi készlet tartó zseb, mark 13 tartó.

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).