Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres

Blackhawk! First Responders taktikai mellény

Csak előrendelésre
Gyártó: Blackhawk!
Termékkód: 30RV08
Garancia: 12 hónap
55 000 Ft
( 43 307 Ft + 27% ÁFA)
Rendelés leadáshoz kérjük irásos megrendelését az info@tactical.hu email címre
Termék leírás

A Blackhawk First Response taktikai mellény nagy teherbírású nylon hálót tartalmaz a maximális szellőzés érdekében. Állítható a hossza és a kerülete a mellénynek, oldalsó csat és a web-style heveder beállítási lehetőség. Nagy mentő fogantyúval ellátott, párnázott HawkTex ™ Sniper Shoulder betétekkel. Belső zsebében a BLACKHAWK! hidratáció rendszer helyezhető el mely külön megvásárolható. Hátsó részen nagy teherbírású heveder található melyre rögzíthető a Stryke rendszer. Fényvisszaverő élzárók.

Termék változatok
Blackhawk! Initial Response taktikai mellény
Csak előrendelésre
Cikkszám: 31RV01

55 000 Ft
Rendelés leadáshoz kérjük irásos megrendelését az info@tactical.hu email címre
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).