Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres

Blackhawk! ACE ballisztikai szemüveg

Készleten
Gyártó: Blackhawk!
Termékkód: 85AC00
Garancia: 12 hónap
23 000 Ft
( 18 110 Ft + 27% ÁFA)
Megveszem
db
Megveszem
Termék leírás

A Blackhawk ACE ballisztikai szemüveg tartalmazza a hord tokot és egy puha tok / tisztító zsákot mely mindkét végén nyitott, így rá lehet húzni a szemüvegre akkor is, ha a sisakon van a szemüveg. Tökéletes kialakítás a kényelem érdekében, testhezálló keret, használható a következő sisakokhoz: ACH, MCH, PASGT. Rugalmas Santoprene ™ vázzal, kivehető orrvédővel, 35 mm-es csúszásmentes, szilikon hátú, rugalmas fejpánttal és 180 fokos perifériás látással rendelkezik a termék. Kiváló szél és a por elleni védelem, porszűrőkkel ellátott szellőző rendszerrel ellátott.

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).