Kategóriák  
Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Adatvédelem

Adatkezelési tájékoztató

 A TACTICAL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 4024 Debrecen, Haláp utca 2., adószám: 13304043209, cégjegyzékszám: 09 09 010783) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) szerint az alábbi tájékoztatást adjuk.


Jelen adatkezelési tájékoztató az alábbi oldalak adatkezelését szabályozza: https://tactical.hu

Az adatkezelési tájékoztató elérhető az alábbi oldalról: https://tactical.hu/adatvedelem


A teljes egységes szerkezetben foglalt adatkezelési tájékoztató elérhető az alábbi oldalról: 

[ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ – TACTICAL.HU LETÖLTÉSE! ]

A tájékoztató módosításai a fenti címen történő közzététellel lépnek hatályba.
Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.

A BELÉPÉSRE való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége!

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉSRE való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 1997 évi. LVIII. Tv. alapján).