TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

UF Pro Striker XT Gen.2 Combat Pants
UF Pro Striker XT Gen.2 Combat Pants
62 529 Ft

UF Pro Striker XT Gen.2 Combat Pants

A Striker XT Gen.2 Combat Pants egyesíti a moduláris térdvédelmet, a tágas zsebbeállítást és az extrém tartósságot a kiváló viselési kényelemmel.Mindenekelőtt ezt a harci nadrágot úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebb legyen. A masszív, nyújtható és kopásálló anyagokat speciális testrészekké egyesítettük a legjobb általános teljesítmény érdekében.A 3 rétegű moduláris térdvédő rendszer lehetővé teszi a különböző rétegek tetszés szerint konfigurálását. Így dönthet úgy, hogy megvédi térdét az ütésektől, éles tárgyaktól, vagy extra párnázást biztosít térdelés közben. És ami a legfontosabb, rendkívül kényelmes viselet.
Adatok
Gyártó
UF PRO
Cikkszám
50100
Videó
Tovább
 Az anatómiai vágásnak köszönhetően nem kell semmit a térdére kötni, hogy a megfelelő pozícióba rögzítse őket. Egyszerűen helyezze be a párnákat a térdzsebekbe, és már indulhat is.

* A térdvédőt nem tartalmazza.A Striker XT gen.2 Combat Pants összesen 13 zsebet kínál (a belső rekeszeket nem számítva), így lehet, hogy az elején kell egy kis idő, hogy emlékezzen, melyik zsebbe tette az autókulcsot. De ne aggódjon, miután megszokta, elegendő tárhelyet biztosít az összes alapvető felszerelés számára, és bármikor hozzáférhet.Ha módosítani kell az alsó lábszár szélességét, ezt függőleges cipzárral és rugalmas zsinórral teheti meg, amely a lábszárzsebben tárolható.A Striker XT harci nadrágot úgy tervezték, hogy csapatjátékos legyen, ha a többi felszerelésről van szó. Az övet a dupla övhurokkal, a csizmát pedig egy csizmaakasztóval kötheted össze. Így még akkor is, ha letérdelsz vagy kacsázol, minden a megfelelő helyzetben marad.Mi a különbség a Striker Combat Pants XT Gen.2 és HT változata között? Armin Wagner, az UF PRO termékfejlesztési vezetője és a Striker Combat Pants mindkét modelljének megalkotója elmagyarázza ezt ebben a reflektorfényben lévő videóban.„A Striker XT Gen.2 Combat Pants a legjobb (ha nem a legjobb) taktikai nadrágok közé tartozik a piacon. SEAL-ként, vállalkozóként, taktikai rendészeti tisztként, nagyvadvadászként és versenyzőként sok taktikai nadrágot használtam, de véleményem és tapasztalatom szerint ezek a nadrágok kényelmesebbek, ugyanolyan tartósak és sokkal sokoldalúbbak, mint bármelyik más harci nadrág, amit használtam."JELLEMZŐK

Zseb konfiguráció:
2X első zseb
2X hátsó zsebek
1X biztonsági zseb
2X többfunkciós, kétirányú hozzáférésű oldalzseb belső rekeszekkel
2x csatolt fogaskerekes zseb biztonsági pánttal
2X Mag / kés / marker zseb
2X nagy alsó lábzseb
Dupla övhurkok
A derékrészben nyújtható
Ergonomikus UF PRO® 3 rétegű térdvédő rendszer
Állítható szélességű lábszárrész függőleges cipzárral és rugalmas zsinórral a lábszárvégeken
Dupla cipzáros húzólégy
Belső cipzár a levehető WINDSTOPPER® béléshez
CORDURA® megerősített lábfej
Csizmatartó horog
ANYAGOK

Flecktarn:

35% poliészter, 65% pamut twill
schoeller®-dynamic: 92% poliamid, 8% elasztán
100% poliamid CORDURA®
Egyszínűek, SloCam:

67% poliészter, 33% pamut Ripstop (PolyCo Ripstop)
schoeller®-dynamic: 92% poliamid, 8% elasztán
100% poliamid CORDURA®
SÚLY

0,95 kg (34/34-es méret)
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!