TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

UF Pro Delta Eagle 2 Softshell Jacket
UF Pro Delta Eagle 2 Softshell Jacket
98 052 Ft

UF Pro Delta Eagle 2 Softshell Jacket

Kint hűvös, nyirkos és fúj a szél. Nem biztos abban, hogy melyik kabát a legjobb választás ilyen körülmények között. A Delta Eagle Gen.2 jellemzőivel eltalálja magát, melegen, szárazon tart, és könnyen hozzáférhet a zsebekben tárolt felszereléséhez.A Delta Eagle Gen.2 kabát különleges anyagfelépítésének köszönhetően tökéletes választás hűvösebb és nedves környezetbe. A kabát kiváló minőségű, légáteresztő ePTFE alapú softshell anyagból készült, mely belül egy szigetelő mikropolárral van bélelve.
98 052 Ft
Adatok
Gyártó
UF PRO
Cikkszám
50800
Videó
Tovább
A kabát arcanyaga erősen szélálló és vízlepergető, ami azt jelenti, hogy megvéd a széltől és még az enyhe szitálástól is (azonban még mindig szüksége lesz Monsoon vízálló esőkabátunkra, ha szárazon akar maradni heves esőzés).A jobb viselési kényelem érdekében a hátizsák hordásakor, valamint az úgynevezett „hőhidak” elkerülése érdekében a bőr és a külső anyag között, a Delta Eagle Gen.2 Jacket beépített air/pac® betétekkel rendelkezik a váll területén.A Delta Eagle Gen.2 kemény, hideg kültéri tevékenységekhez készült. Speciális hibrid kialakításának fő feladata, hogy testét a megfelelő hőmérsékleten tartsa – ne fagyjon és ne melegedjen túl.A Delta Eagle Gen.2 Jacket a Hood/Harness® rendszerek új generációjával van felszerelve. A rendszer kényelmesen összeköti a fejét a kapucnival anélkül, hogy közvetlenül érintkezésbe kerülne a laminátummal. Ez azt is jelenti, hogy a csuklya követi a nyak minden mozdulatát, és a látása soha nem sérül. És mivel a laminátum nem érintkezik közvetlenül a fejével, a légáramlás és az Ön hallási képessége nincs korlátozva.

Ja, és említettük, hogy a páraelszívó nagyon könnyű, vízálló, 3 rétegű mikrorácsos laminátumból készült? Emiatt tökéletes sürgősségi kapucni lehet, ha esős időben a szabadban rögzítik. És ha nincs rá szüksége, a kapucni könnyen berakható a gallérba.A kabát összesen 8 zsebbel rendelkezik, így könnyen tárolhatja benne a legtöbb „mindennapi hordható” felszerelést. A zsebek mindenekelőtt rendkívül funkcionálisak és könnyen hozzáférhetők. A nagy mellzsebek két oldalról elérhetők. Tehát, ha például csak a jobb kezed van szabadon, akkor is könnyedén hozzáférhetsz a bal mellzsebhez a kisebb cipzáron keresztül.

A 4 karzseb tökéletes a kisebb holmik elrakására, amelyekhez esetleg gyorsan hozzá kell férnie. Szintén hálós bélésűek, így ha túl meleg lenne, kinyithatod és további szellőzőnyílásként használhatod őket.

És végül a nagyobb két belső zsebben tárolhatod értékes dolgaidat, például pénztárcádat, vagy nagyobb felszereléseket, például kesztyűket.ELLEMZŐK

Szélálló és vízlepergető ePTFE alapú softshell szövet
UF PRO® air/pac® betétek
Vízálló, elrakható kapucni a levehető Hood/Harness® technológiával
Laminált vízlepergető YKK® cipzár
Csatárujjú zseb konfiguráció
Nagy, kettős hozzáférésű mellzsebek belső rekesszel
Hálós bélésű hónalj és oldalrész szellőző
Csuklómelegítők
Mandzsetta állítók
Két belső zseb
Derékbeállítók
ANYAGOK

HÉJ:

3 rétegű Softshell laminált
arc anyaga 100% poliészter
ePTFE membrán
alsó réteg 100% poliészter micro flis
3 rétegű laminált búra
arc anyaga 100% poliamid
ePTFE membrán
alsó réteg 100% poliamid
SÚLY

1,05 kg (L-es méret)
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek