TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

Garmont Nemesis 6.2 GTX  Black
Garmont Nemesis 6.2 GTX Black
81 902 Ft

Garmont Nemesis 6.2 GTX Black

A Garmont Nemesis 6.2 GTX egy könnyű és vízálló taktikai bakancs a gyorsaságot és mozgékonyságot igénylő küldetésekhez. A rendkívül kopásálló és innovatív Lenzi Perspair szövet és az erGo load és dual shock technológia ergonomikus illeszkedést és kiváló ütéselnyelést biztosít.

A Garmont Nemesis 6.2 GTX egy vízlepergető, vágásálló, taktikai, bokáig érő bakancs. A vízálló, 3 évszakos bakancs ideális olyan tevékenységekhez, amelyek gyorsaságot, rugalmasságot és atletikusságot igényelnek. A Nemesis felsőrésze innovatív poliuretánból, poliamidból és poliészterből álló anyagból készült. Ezt az újszerű textilszövetet úgy tervezték, hogy a rendkívül kopásálló PU-szálakat közvetlenül a szövetszerkezetbe szőttek, maximális kopásállóságot biztosítva azokon a területeken, ahol erre különösen szükség van.

A 6.1-es változatot tovább fejlesztették úgy, hogy a bakancs oldala a hajló részeknél plusz egy kopás álló rugalmas réteget kapott.

Az olyan jellemzők, mint a rugalmasság, párnázás, vágás-/kopásállóság, légáteresztő képesség, tartósság és biztonság a Nemesis fő jellemzői. A legújabb "One Piece of Upper" anyagtechnológia lehetővé teszi a teljes felsőrész egyetlen szövési fázisban történő elkészítését. A végeredmény egy olyan bakancs, amely inkább zokninak tűnik viseléskor.

VÁGÁS ÁLLÓSÁG: Az EN388 szerint a Nemesis 6.2 GTX eléri az 5-ös védelmi szintet, a legmagasabb szintű védelmet.

BELSŐ BÉLÉS: A könnyű GORE-TEX Extended Comfort membrán konstrukció 3 rétegű laminált anyagból készült, és rendkívül lélegző, nagy kopásállósággal és nagyon jó hővezető képességgel rendelkezik. A Nemesis az EN ISO 20344 szabvány szerint 500 000 cikluson átmegy a hajlító teszten.

OR VÉDELEM: Extrudált hőre lágyuló szintetikus kompozit anyag, mindkét oldalon 0,95 mm-es hőolvasztással.

SAROKBURKOLAT: Extrudált hőre lágyuló szintetikus kompozit anyag, mindkét oldalon 1,3 mm-es hőolvasztással.

Lábujj- és sarokfedő: 1,2 mm vastag fekete karcos gumi magas kopásállósággal és égésgátló keverékkel.

Súly: kb. 968 g/pár (40-es méret).
Adatok
Gyártó
Garmont
Cikkszám
002572
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!